Een gewonnen bon van de postcode loterij.

Mijn vader zei van de week dat hij een bakkers bon had gewonnen via de postcode loterij. Volgens hem niks voor deze bon in de buurt. Jawel pap! In ede heb je een bakker in het centrum waar je deze bon kan inleveren.

Ik zal dit nooit vergeten. Een paar maanden geleden leverde ik bonnen in bij deze bakker. Deze had ik gekregen van Annemieke. Op die dag was er een markt. Mijn dochter had een verjaardag. Mijn zoon en ik gingen eens binnen kijken bij deze bakker. Mijn zoon koos een frikandel broodje. Daar warm gemaakt. Samen zaten wij op het bankje buiten. Wat smulde hij van dit broodje. Mam, dit is een van de lekkerste frikandel broodjes ooit. Top! Brownies meegenomen voor mijn dochter.

En nu hebben wij dus weer een bon. Dank pap en mam. Daan verheugd zich nu al op het broodje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s