35% korting box.

De kids bij hun vader afgeleverd. Dan ga ik boodschappen doen voor mijzelf. Voor vijf dagen. Koolhydraat arm. Als ik dan een maaltijd pakket zie met 35% korting is die van mij.

Vanmiddag koos ik voor een soep. Een bijzondere soep. Met gele tomaat, paprika en sinaasappelsap. Zo benieuwd hoe deze smaakt. Gelukkig voor zes personen. Dus ik kan hier het hele weekend van eten. Maar dat doe ik niet. Ik breng morgen een bakje naar mijn ouders als d smaak goed is.

Als ik de staafmixer nodig heb pak ik altijd een extra grote/hoge pan. Dan klieder ik niet de hele keuken onder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s