Het buitenleven.

Helaas zonder mijn kinderen. Maar β€˜alleen’ vermaak ik mij steeds beter. Gelukkig maar. Maar als zij er niet zijn….. En dan ook nog eens op zo’n mooie warme zomer avond. Nog vroeg in het jaar. Geen muggen. De ideale temperatuur om buiten te zitten. Morgen ook nog eens vrij. En dan zijn ze er niet. Tja. Voorheen had ik hier heel veel moeite mee. Nu….. het liefst had ik samen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ buiten gezeten. Lekker warm. Vuurtje aan. Geen muggen. Maar het is niet anders. Ik probeer te genieten van het buitenleven. Lampjes aan. En tv kijken op de iPad. Extreme couponing. Ik kom hier nog op terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s