Wij hebben lieveheersbeestjes in de tuin.

Kijk nou! Mijn dochter is dol op insecten en andere beesten.

Mijn moeder houd enorm van gezelligheid. Bij haar branden altijd kaarsjes. Moet ik in mijn huis nog even aan wennen. Toen ik alleen was deed ik dit ook elke dag. Maar tijdens mijn huwelijk mocht ik dit niet. Nu ben ik eigen baas….. dus ik mag los gaan. Maar durf niet. Waarom niet? Ik moet nu zelf alles witten in huis. En die energie heb ik net niet na mijn ziek zijn. Zucht. Dus in ons huis even geen kaarsen. Mis ik wel hoor. Toch een stukje opvoeding.

Maarrrrr….. vroeger beschilderde ik stenen. Dat was zo leuk om te doen. En nu doet mijn moeder dit. Echt geweldig. Ik kreeg laatst een hele serie lieveheersbeestjes van haar. Zo leuk. Ze liggen overal en nergens in onze tuin. Heerlijk die liefde, warme touch, van mijn moeder naar ons toe. Daan zegt elke keer weer; niks anders dan liefde voor opa en oma. Eva zie ik elke keer weer kijken. Zij geniet enorm van die β€˜kleine’ dingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s