Onze vakantie.

Mijn kinderen zouden nu met hun vader en stiefmoeder in Turkije zijn. 10 dagen naar de zon op vakantie. 10 dagen lekker zwemmen, onbeperkt eten en drinken. Helaas dankzij corona ging deze vakantie niet door.

Jammer voor mijn ex. Super fijn voor mij. Ik heb mijn kinderen nu lekker thuis. En de zon schijnt ook nog eens!

Dan komt de ijsco boer langsgereden. Ik vroeg aan mijn zoon; zin in een soft ijsje met disco dip? Nee joh, zegt hij. Veel te duur. Dus ik zeg; of je neemt een ijsje met disco dip of je gaat op vakantie voor veeeeel meer geld. Hij ging overstag. En wat zag ik hem genieten! Mijn dochter ging voor een Slush puppy. Voor 4 euro hadden mijn kinderen het ultieme vakantie gevoel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s