Mijn ex corona diensten.

Als je met corona patiΓ«nten werkt dan beschouw je jezelf daarna 14 dagen als soort van gevaarlijk. Mijn schoonzus en ik tenminste wel. Wij weten dat wij goed beschermt zijn. Maar wij weten ook dat wij met het virus omgaan. Heel dichtbij.

Mijn kinderen krijgen geen kus op de mond. Een knuffel ken net. Rare bizarre tijden. En dan werkt mams ook nog eens rare, andere tijden. Moet ikzelf ook enorm aan wennen hoor. Pfew. 12 uur achter elkaar. En dat in de nacht. Niet gewend. Maar ik ging ervoor. I did it.

Nu lijkt het rustiger op de IC. Ik werk weer gewoon op de operatie kamer. Maar ook daar komen patiΓ«nten die corona hebben. Gaan wij weer in het gereel. Alles voor de veiligheid van de patiΓ«nt, mijn omgeving en mijzelf.

Twee uur het hele masker weer opgehad. Dat speciale mondmasker. Op een gegeven moment zag ik niks meer. De hele boel was beslagen. Iets met hormonen die ik extra slik, mega overgang, oververhit. Ik vroeg toen een extra serie schone handschoenen en een doekje. Even de beslagen glazen weer schoon maken. Ik kon anders niet functioneren. Als je niks ziet en de patiΓ«nt naar de IC moet brengen…..

En je huid….. wat een drama. Vroeger waren deze druk plekken in no time weg. Tegenwoordig loop je hier uren mee rond πŸ˜©πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s