Waarom ben ik een digibeet?

Pffff. Mijn oude iPad was overleden. Home knop deed het al een tijd niet. Gelukkig kon ik prima zonder. Het enigste wat ik daardoor miste was dat ik geen screenshots kon maken. Op een gegeven moment werkte de accu niet meer. Dus de iPad was alleen te gebruiken aan de oplader. Toen zelfs die er mee stopte was ik er klaar mee. Zeker met het feit dat wij als familie graag FaceTime met grote groepen en ik geen beeld zag. Ik hoorde iedereen praten en zag alleen maar icoontjes. Kijken voor een nieuwe.

Type van vorig jaar gekozen. De kleur roze was 50 euro goedkoper dan de zwarte en grijze. Prima. Kleur boeit mij niks. Aangeschaft via bol.com. De volgende dag al in huis. Daar gaat mijn vakantie geld. Maar wat maakt het uit? Wij gaan toch niet weg. Samen met het eigen risico van mijn ziekenfonds en gemeente belasting betalen ben ik weer van mijn vakantie geld af 😏. Hoef ik ook niet meer verder te dromen.

En dan begint de ellende van installeren. Mijn zoon zou dit wel even fixen. Hij kreeg veel voor elkaar. Ik in eerste instantie blij. Later kwam ik wel rare dingen tegen. Ineens heet ik bij aflevering mail: gamers.nl 😩. Nee, hΓ©? Hoe kan dit nou weer? Ik kom er niet achter. Ik ben nog wel even bezig geweest met foto’s overzetten via AirDrop. Hotmail lukte zelfs mijn ex niet. Hij had maar kort de tijd. Wachtwoord aangepast. Nog niks. 24 uur wachten. Toen via een buitenweg wel gelukt. Alleen mijn KPN mail lukt mij nog niet. Maar ja. Ik ben een tevreden mens. Mijn iPad werkt. Ik kan stukjes schrijven, televisie erop kijken en mijn meeste mail ontvangen. Ik kom vast nog dingen tegen die ik mis. Dat zien we dan wel weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s