En dan krijg je weer een mega fijne prijs!

Deze is te grappig voor woorden. Buiten het genieten van, wat een eer, etc. Super leuke prijs πŸ₯°.

Iemand stuurde mij een tag op Facebook. Ik zou een prijs gewonnen hebben dankzij iemand anders. Dus ik kijk. Zie ik de naam Henriette en Robert hebben een prijs gewonnen. Huh? Henriette en Robert zijn niet meer. Is verleden tijd. Niet op in gaan.

Later las ik het stukje nog eens goed. Henriette en Robert hebben deze week de prijs gewonnen. En Henriette van Dijk had deze vorige week al gewonnen dankzij een ex collega. Zij is de beste voor mijn dochter met het beugel gebeuren. Als zij er niet was dan durfde mijn dochter nooit meer naar de orthodontist. Dankjewel Gerrie! πŸ₯° Dankzij jou heb ik deze prijs gewonnen maar vooral dankzij jou is Eva nooit meer bang voor de orthodontist. Ook jij bent goud waard.

Voor 32,50 mogen wij eten (ophalen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s