Mijn tuin regen proof?

Vanaf vandaag gaat het weer regenen. De boeren en meer mensen zijn weer blij. En ik? Natuurlijk gun ik hun die regen. Maar stiekem baal ik wel.

Vanmiddag, na een werkdag, haal ik mijn kindjes weer op bij hun vader. Dan kunnen wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ vakantie vieren!!

Tijdens het school thuiswerk afgelopen weken was het mooi weer. Kindjes s’morgens aan het huiswerk. S’middags lekker buiten spelen. Gelukkig kunnen mijn zoon en dochter prima zonder ruzie super fijn met elkaar buiten spelen.

Ondertussen deed ik dan het huishouden. Moet ook gebeuren. Nou ja, gebeuren….. vroeger vond ik dit heel belangrijk. En nu denk ik; wat is het beste voor mijn kinderen? Hebben zij aandacht nodig? Prima. Geef ik ze. Dan maar geen huishouden. Dan maar stof op de bank. Lekker belangrijk.

Het allerbelangrijkste is dat mijn kinderen lekker in hun vel zitten.

Maar vanaf nu krijgen wij regen. Balen. Precies op de dag dat mijn kids weer thuis zijn. Wat nu? Wat dacht je van samen op de bank een film kijken via Netflix met popcorn? Of buiten zitten onder de overkapping met de screens naar beneden en ons gas vuurhaard aan? Meer dan genoeg opties.

Tot straks lieve schatjes! πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s