Een lichtpuntje voor de ouderen die binnen moeten blijven.

Mijn lieve ouders zitten heel netjes al meer dan een week binnen. Zo trots op ze. Als ik in de winkels rondloop zie ik veel ouderen. Heel veel ouderen. Waarschijnlijk roept iedereen dat ze wel moeten. Geen kinderen of vrienden…… Met een beetje social media kan je genoeg mensen vinden de boodschappen voor u te doen.

Je kan als je Facebook hebt zoeken naar Corona en je gemeente. Gemeente Ede heeft ook zo’n site. Daar bieden mensen zich aan om boodschappen voor u te doen. Ik zou dit aannemen. En wilt u hier niet gebruik van maken? Helemaal prima. Niemand kan gedwongen worden. Maar loop mij dan alstublieft niet voor de voeten. Misschien bent u niet gevaarlijk. Ik waarschijnlijk wel.

Maarrrrr buiten al het gevaarlijke. Hoe leuk is het om je ouders een hart onder de riem te sturen met een leuke kaart of brief via de post. Het minst wat een kind of kleinkind kan doen.

Naast het huiswerk van elke dag gaan wij facetimen met opa en oma. Of wij sturen een kaart, tekening of brief πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

En ik begreep via Facebook dat de ede doet bonnen samen met plantion bloemen gaan bezorgen bij eenzame ouderen. Wat een fantastisch idee. Ouderen blij. En de bloemen branche. Want ook zij hebben het ook heel erg moeilijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s