Ik ben geen schooljuf.

Oh my god. Vanmorgen het huiswerk opgehaald van de kinderen. Groep 6 en 7. Ik nam een kratje mee. Links voor Daan en rechts voor Eva. Makkie. Docenten lagen in een deuk. Wat verwacht jij al niet? Geen idee. Maar nu heeft elk kind een eigen kant. Deze krat gaat van mams naar paps. Lekker overzichtelijk.

En toen kwam ik thuis met het huiswerk. Bij mijn zoon kwamen tranen op. Mam, dit is echt teveel. Ik zei tegen hem; lieverd dit is geen huiswerk wat je vaak mee naar huis krijgt. Dit is schoolwerk. Normaal zit je van 8:30 tot 15:00 op school. Adem in en uit. Desnoods gaan wij zaterdag en zondag verder. Daarna kwamen de appjes van vrienden. Iedereen in paniek. Dit deed hem goed.

Wii gaan ervoor! Helaas snap ikzelf ook veel dingen van groep 7 niet. Ik ben bang dat ik uit een fout schooljaar kom. Nederlands en ontleden, kofschip….. zegt mij niks. Gelukkig bestaat er Google.

S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s