Hoe kan je het beste in slaap vallen?

Dit zijn de tips om lekker in slaap te vallen. Ik kan je zeggen….dit geldt niet voor iedereen. Misschien als je een grens geval bent kan je iets aan deze tips hebben. Maar mijn moeder is al jaren een slechte slaapster. Als zij zich aan bovenstaande regels houdt slaapt zij alsnog vaak slecht.

Ik doe wat ik wil. Doe een dutje overdag als het uitkomt. Ik kijk tv op bed. Het liefst kijk ik als ik denk dat ik niet kan slapen een serie op de iPad via Netflix. Misschien omdat ik dan zijwaarts ligt, in mijn slaap houding, val ik in no time in slaap. S’morgens word ik wakker met een lege iPad. Dussss. Luister niet naar al die regeltjes. Luister vooral naar je lijf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s