Ik heb ze gekregen! Paas eieren van de Jamin.

Gistermorgen mijn verjaardag gevierd. Wat een de late kant, maar nu kon iedereen. Het werd een soort mini reünie. Oud collega’s en huidige collega’s vriendinnen. Erg gezellig. Een grotere reünie gaat nog volgen.

En dan krijg je een lading paas eieren van de jamin. Geweldig! Zooooo leuk. Zij en ik waren het er over eens dat de pizza chocolade ei niks bijzonders kon zijn. Wij gaan aan de gevulde koek, crispy framboos etc. Super leuk en lekker. Met een gekregen heerlijke bak speciale koffie. Wat een verwennerij 🥰.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s