Bos ui langer vers houden.

Mijn dochter en ik zijn dol op de bosui. Als wij een soepje of salade eten dan gaan deze uitjes in plakjes erin. Vaak heb ik ze in een bakje op tafel. Mijn zoon vind ze niet lekker, dus vandaar apart. Eva vraagt regelmatig op ze het bakje met inhoud aan haar mond mag leggen. Dan slurpt ze ze op. Hahaaa. Oftewel, hier in huis hebben wij regelmatig bos uien.

Een dag later zijn ze vaak al wat slap, als wij overhouden. Jammer. Lees in de de Allerhande dat je ze in een vaasje met water kan zetten. Zo blijven ze lekker krokant. Wat een top idee. Wel regelmatig het water verversen. Op deze manier kan je twee weken van de uien genieten. Dat gaan ze hier halen. Maar wel een top tip wat mij betreft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s