Halal en een varken.

Ik ben dol op de buitenlandse keuken!

Op z’n tijd ga ik naar de Poolse winkel, Indische toko of Arabische supermarkt. Bij de Albert Hein hebben ze veel sushi dingen en andere spullen vanuit de wijde wereld. Maar wat ik niet begrijp is dat naast de Turkse, Marokkaanse voeding de gedroogde varkens worsten liggen. Niet dat ze niet naast elkaar mogen liggen wat mij betreft. Maar ik kan mij zo voorstellen dat mensen die de spullen kopen voor een heerlijke Turkse of Marokkaanse maaltijd niks hebben met een worst die van een varken komt. Maar ja. Alles wat je in de supermarkt koopt ligt daar op een bepaalde schap met een reden. Dus hier is zeker en vast ook over nagedacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s