Wat eet jij als je ziek bent?

In de tijd dat ik op mijzelf woonde had ik altijd naturel chips in huis en een pak dubbel drank. Sinaasappel perzik. In die tijd had ik regelmatig migraine. Dat begon met tintelingen in mijn handen. Licht flitsen bij het kijken. Dan hoofdpijn. Ik kon daarna geen licht, geluid of geur van eten verdragen. Op bed liggen en afwachten tot ik begon over te geven was de volgende stap. Op een gegeven moment was mijn maag leeg. Als het gal er dan uitkwam wist ik; rust in mijn hoofd/lichaam. Dan kon ik eindelijk slapen. Als ik dan wakker werd had ik behoefte aan chips (misschien om het zout) en dubbeldrank (suikers).

Dit vergeet ik nooit meer. Gelukkig heb ik nooit meer migraine. En de griep? Heel lang geleden. Maar mocht een van deze twee weer eens tevoorschijn komen dan geef ik mijn lijf eerst rust. Daarna naturel chips en dubbel drank.

Voor nu….. slaapt mijn dochter al uren en uren. Nieuw corset. Blokbeugel. Ze is denk ik op. Niet zo gek. Haar lijf werkt hard om in shape te komen. Als ze wakker is bied ik haar van alles aan. Ook mijn ding. Chipje en dubbeldrank. Helaas krijg ik dit er nog niet in. Zij vroeg ineens om magnetron popcorn. De zoute versie. Toch weer zout. En drinken? Water uit een flesje. Prima. Wordt voor gezorgd.

Beterschap lieve Eva β€οΈπŸ’šπŸ’™.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s