Pluk cake.

Hier worden wij nou vrolijk van. Ten eerste de geur van een vers gebakken cake in huis. Deze cake maak ik in de slowcooker. Lekker langzaam gegaard met heel weinig stroom. Door de extra lange duur heb je veel geuren in huis.

Mijn zoon vind het vreselijk als ik een suddervlees opzet. Te lang een niet lekkere geur volgens hem. Maar cake….. tussendemiddag genieten de kinderen al van de geur. Uit school weer. En dan als toetje na het avond eten is de cake klaar. Toevallig ook nog eens een vriendje die bleef eten. Allemaal handen die aan de cake bleven plukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s