Een kat die dol is op aandacht.

Hoe leuk is dat, als je kat dol is op aandacht? Daar heb je ook een huisdier voor. Een knuffel gehalte. Nou, wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hebben er een. Elke visite is de pineut. Ze gaat in elke tas. Ligt bij iedereen in de nek. Super gezellig als je ervan houdt.

Maar soms ben ik wat overprikkelt en wil ik rust. En dan heb je een kat die de hele tijd op schoot wilt liggen. In je nek springt. En maar knorren. Leuk voor haar. Maar soms denk ik; even rust. Dan lig ik bijvoorbeeld op de bank met een deken. Haar mand ernaast. Dan gaat ze toch voor het eerste. Mijn deken, ach ja, een gratis kruik. Kan de verwarming weer lager.

Mocht ik echt even rust willen? Dan leg ik mijn jas op de bank. Volgens mij is dat haar ultieme genot om in te slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s