Mijn slowcooker vervangen door een multicooker.

Mijn slowcooker was een super ding. S’morgens het vlees etc erin. Rond 17:00 was het vlees super mals en warm. Mocht je in de file staan…… de pan bleef nog vier uur warm. Ideaal dus. Alleen had ik een beetje pech. Er was een foute serie in omloop. Die had ik. Aan een kant verbrande het eten. De pan terug laten sturen. Dot was geen probleem. Het geld kreeg ik al snel terug.

Ik ben mij toen eens gaan inlezen. Dezelfde weer of een met meerdere functies? Voor een paar tientjes erbij heb ik nu de multicooker. Super leuk. Alleen…… al die knopjes. Echt zoveel. Van angst heb ik de pan twee weken in de doos gelaten. Daarna op pinterest gaan kijken. Er zijn nog weinig recepten van de multicooker. Ik zit nu op een Engelse Facebook gebeuren om dingen te leren.

Gelukkig heeft deze pan ook de vertrouwde slowcooker functie. Die ben ik eerst maar eens gaan gebruiken. Daarna een cake. Die ging ook super goed. Nou ja, ik begin het te leren. Inmiddels staat meneer of mevrouw pan standaard op het aanrecht. De ene keer gaat er iets zoets in. En de andere keer rijst die nooit kan mislukken. En broccoli waar mijn zoon dol op is? Met de stoom functie is deze in een paar minuten klaar. Al dente. Hoe klinkt dat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s