Mijn dochter is verslaafd aan het getik van een klok.

Mijn dochter heeft moeite met klok kijken. Digitaal gaat wel. Maar analoog……

Wij gingen oefenen. Overal had ik post it papiertjes met tijden van de klok. Ineens bedacht ik mij; waarom koop ik niet gewoon een klok met wijzers? Sinds die tijd gaat de klok overal mee naartoe. Het geluid van het getik vind Eva heerlijk. Zelfs s’avonds gaat de klok mee naar bed πŸ˜‚. Ik ben er ook dol op. Mijn zoon vind het irritant.

Zelfs naar Volendam ging onze vriend mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s