Stichting kinderdroomwens.

Gistermorgen vroeg ging mijn wekker. Ik mocht helpen bij stichting kinderdroomwens. Zij hadden al veel voor mijn kinderen en miJzelf betekend. Twee jaar geleden mochten wij mee in een privé vliegtuig. Ik kocht zelfs even vliegen. De kinderen werden vrij snel misselijk 😬. Snel weer de echte piloot laten vliegen. De loopings van mama vielen niet in de smaak.

Wij mochten ook een keer mee met meerdere gezinnen naar een boerderij. Een heel weekend lang. Een hele bijzondere ervaring waar wij velen vriendschappen hebben mogen ontvangen.

Maar even over gisteren. Om 8:15 begon de kanjerdag voor de vrijwilligers. Broodjes smeren, heel veel. Ik was met een man, Martijn. Hij en ik gingen als een speer. De inpakkers konden het bijna niet volhouden, haha. Ik ben dol op productie werk. Go go goooo.

Daarna vond ik een aardige dame in de groep. Zij en ik hadden een klik. Super gezellig. Om 10:00 kwamen de kinderen.

Zij en ik hingen de jassen op van de bezoekers. Daarna naar de film frozen. Iets voordat de film afgelopen was gingen wij naar onze toko. De koffie, thee en limonade bar. Heerlijk om te doen.

Al het eten en drinken werd gedoneerd door jumbo Bellenstein. De popcorn en capri sun tijdens de film kwamen van de cinemec/PathΓ©. Fantastisch toch?

Toen iedereen gegeten had ruimden wij de tafels af. Afwas verzameld. Heerlijk dat werk. Ik zou zo in een hotel restaurant willen werken als bijbaan. Nadat wij alles op orde hadden gingen wij door naar de grote hal. Daar werden de kinderen vermaakt met cupcake versieren, schmincken, T-shirt schilderen, haren vlechten, spelletjes, een clown die ballonnen figuren draaide, springkussen en er was een clinic voor zelfverdediging.

Op een gegeven moment ging ik naar het toilet. Ze waren bezet. Volgens een mevrouw bezet door Elza en Anna. Ja hoor, natuurlijk. Leuke fantasie. Komen de dames van het toilet…..

Zie ik Elsa en Anna, haha. Ik zag veel jongetjes knuffelen met Olaf. Zo schattig om te zien. Natasha was er ook. Zij en ik kennen elkaar al jaren. Via haar ben ik bij stichting kinderdroomwens. Dankbaar daarvoor.

Om 15:00 was het afgelopen. Alles opruimen. Wat was dit een super fijne ervaring. Al die blije gezichten. Van ouders en kind. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s