Dag kerstboom.

Voorheen als ik mijn kerstspullen opruimde was ik daar ook echt aan toe. Heerlijk die rust in de woonkamer.

Gisteren begon ik aan het opruimen van alle kerstspullen. Ik ging door. In een keer achter elkaar alles opgeruimd. Daarna keek ik om mij heen. Chips, ik miste de boom nu al. Ik begin steeds meer op mijn moeder te lijken. Mega dol op kerst.

Huisje meteen gepoetst. Nadenken. Hoe maak ik mijn huis weer gezellig? Een ander look. Onze eet tafel had 6 stoelen. Nu aan de ene kant een bankje voor 2 personen en aan de andere kant een koeienstoel. Heerlijk met z’n allen aan tafel. Ieder zijn eigen relax stoel. Als de vriendjes van mijn zoon aan tafel gamen zit moeders er lekker bij met een boek of iPad.

De keuken iets strakker gemaakt. Er stonden teveel schalen, potjes en planten.

Ik ben benieuwd hoelang de planten blijven leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s