Een dealer.

Ik ben een Albert Hein huisjes dealer. Mega veel over, haha. Bij de deur liggen allemaal zakjes met namen erop. Zo maak ik nog veel mensen compleet.

Voor de kerst ging ik met mijn broer en zijn gezin boodschappen doen met de zelf scanner. Die dag, wisten wij niet, kregen wij dubbele huisjes. Wij hadden recht op 15 geloof ik dus dat werden er 30. Lastig tellen toch? De dame gooide zonder te tellen een berg huisjes in onze tas.

Morgen krijg je voetbal plaatjes bij de Albert Hein. Ik ga ze bewaren. Maar zelf gebruiken wij ze niet. Ik heb geen voetbal liefhebbers in huis. Een Ajax tas vind mijn zoon nog wel leuk. Ajax douche schuim wordt niet eens gebruikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s