Je huis lekker laten ruiken.

Ik had het er al eens over gehad. Huispak meneer Roy Donders zette af en toe een pannetje op het vuur met water en een wasmiddel. Puur voor de geur. Het hele huis ruikt dan heerlijk naar schone was. Tegenwoordig kan je allerlei dingen kopen voor een lekkere geur.

Mijn broer is hier op tegen. Alles wat nep, extra is, is niet goed voor het milieu en jezelf.

Dussss, hoe krijg ik dan die heerlijke frisse geuren in huis? Tip 1; mijn schoon gewassen was hang ik achter de bank op de verwarming. Niemand die dit ziet. Het is snel droog dankzij de verwarming die in deze tijd op zijn tijd aanstaat. En mijn huis ruikt hierdoor heerlijk fris. Tip 2…. ik ga soms na etensluchten in de woonkamer toch voor een nep heerlijke frisse geur. Ik pak een vaatdoek. Maak deze nat. Doe hier iets wasmiddel op. Leg dit doekje op de verwarming. Heeeeeerlijk. Die frisse geur in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s