IdeeΓ«n voor mijn sushi workshop.

Vorige week met een vriendin uit eten geweest.

Cha house. Niet normaal zo lekker. Ik heb eens goed gekeken hoe ze smaken combineerden. Bijvoorbeeld vis (garnaal) en ossenhaas. Dus een surf en turf idee. Die ga ik onthouden. En zij gebruiken niet een stronk komkommer. Wel komkommer in spaghetti slierten gesneden. Net iets luchtiger. Er werd ook veel van sausjes gebruik gemaakt. Mango, cocktail saus herkende ik.

Ook sushi in de frituur. En die sashimi! Zo lekker. Die verse dunne plakjes zalm en tonijn. Ik voel het nog als boter die smelt op mijn tong.

The golden dragon blijft een favoriet. Daar zit alles in, vers, frituur, zoet en zout. Die kan ik niet namaken. Toch maar eens per jaar naar cha house gaan om hiervan te kunnen genieten. Maar de volgende keer sushi is weer bij mijn thuis. Lekker knutselen aan het aanrecht. En ondertussen misschien een soepje uit mijn slowcooker πŸ€ͺ.

2 thoughts on “IdeeΓ«n voor mijn sushi workshop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s