De tip tegen diarree met de feestdagen.

Wat een titel is dit?

Als je diarree hebt neem je soms norit, toch? Of diacure. Maar zeker bij kinderen wordt norit gegeven. Dit wordt gemaakt van houtskool. Ja, echt waar.

Gisteren bekeek ik de Lidl folder. In verband met de feestdagen verkopen ze speciale tijdelijke feestelijke dingen. Zie ik toastjes voorbij komen met houtskool erin. Whahaaa, geweldig! Nu kan niemand meer zeggen tijdens het kerstdiner; ik voel mij niet lekker in ben aan de diarree. Dan proppen ze een toastje in je mond, en je kan lekker blijven zitten. Hoe gezellig is dat πŸ€ͺ. Mocht je het diner echt niet meer zien zitten? Ga dan aan de rode bieten toastjes. Hopelijk heb je een snelle verbranding. Je hebt dan rode ontlasting. Een excuus om te zeggen; voel mij niet goed, mijn aambeien spelen op, rode poep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s