Op mijn leeftijd kort of lang haar?

Vroeger dacht ik altijd dat je op je 40ste verjaardag je haar kort moest knippen. Een oude vrouw met een paardenstaart kon echt niet. Inmiddels ben ik allang de 40 gepasseerd. Met lange haren. Toen werd ik ‘ziek’. De chemo zorgde voor een kaal koppie. Daarna voor mooi krullend kort haar. Inmiddels gaan de krullen er een beetje uit. Schijnt normaal te zijn met chemo haar.

Wat nu te doen? Een permanentje ga ik nog lang niet nemen. Kort steil haar…. vind ik ook niet zo mooi. Toch weer iets langer laten groeien en dan opsteken? Of een haarband? Ik heb echt geen idee. Mijn haar zit nu op een tussen lengte. Even verder laten groeien en dan maar weer eens een plan de campagne maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s