Bestaat het knopje om?

Bestaat deze? Iemand die bij je het knopje om kan zetten om meer te gaan bewegen. Om anders te gaan eten. Vooral gezond eten. Ik eet denk ik weleens te weinig. Dan gaat je lichaam alles opslaan in vetten. Reserves.

Wat is nou de juiste balans? Als ik dat toch eens wist. Voordat ik mijn hormoonpillen slikte at ik alles. Echt alles. Kwam geen gram aan. Maar sinds ik die pillen slik is het foute boel. Ben ook veel stijver door die troep. Minder conditie dankzij de chemo.

Als ik dat knopje toch eens kon vinden. Het roer moet om. Knopje aan. Misschien door anders te gaan eten. Te bewegen…. krijg ik meer energie om echt te gaan sporten. Nu gaat mijn energie naar mijn kinderen, huishouden en werk. Dat red ik prima! Maar meer lukt niet. En dat vreet steeds meer aan mij. Koste dit soort vreten mij maar gewicht……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s