Gewonnen Verkade koekjes.

Zoals belooft. Ik zou doorgeven welke koekjes van Verkade het lekkerst zijn.

Tja, ik heb alleen de gember citroen geproefd. Waren heerlijk. Maar ik ben geen koekkie monster. En mijn kinderen al helemaal niet. Dus de andere smaken heb ik niet eens geproefd. Sorry. Ik heb ze aan mijn schoonzus meegegeven. Wie weet geven haar kinderen nog door welke het lekkerst waren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s