Een kroon.

Vandaag is de dag. Mijn kroon. Nee, niet op mijn hoofd. Ik ben geen koningin. Alhoewel….. ooit wel geweest. Calluna de 47ste…..

Maar dit keer kost de titel mij geld.

Ik heb twee weken met een afgezaagde kies rond gelopen. In het begin had ik zenuwpijn. Als het te erg zou worden mocht ik een afspraak maken bij de tandarts. Dan zou hij een nood kroon plaatsen. Daar moet je vast voor betalen. Dus no way voor mij. De eerste 2 dagen was het gevoelig. De zenuw lag natuurlijk bijna bloot. Maar ik en pijn. Ken ik niet. Doe ik niet aan. Is trouwens een heel ander verhaal. Kom ik nog wel een keer op terug.

Vandaag ben ik weer een stukje meer compleet. Ik heb mijn kroon. Lang voor gespaard. Maar zo blij mee. Je gebit gaat maar een keer mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s