Ik ga looooooooooossssss met de slowcooker.

Een week dit apparaat in huis. Een slowcooker. Dag een; suddervlees. S’morgens de pan aan. Werken. Bij thuiskomst heerlijk mals vlees. Een snelle aardappelpuree gemaakt in 3 minuten. Puree op het bord. Kuiltje graven. Vlees erin. Wat hebben wij gesmuld. En wat fijn dat je meteen bij thuiskomst kan eten.

Dag daarna appels in de slowcooker gedaan. Appelmoes. Af laten koelen. S’avonds patat met zelfgemaakte appelmoes gegeten.

Dag drie; erwtensoep pakket van de Lidl met een rookworst in kleine stukjes in de pan. Na een dag werken bij thuiskomst allemaal een kom warme erwtensoep waar de lepel rechtop in bleef staan. En de smaak was verrukkelijk.

Dag vier. Kip curry madras pakket van de Lidl. Zelf kip erbij gedaan. Pannetje weer aan. Om 17:30 was het klaar. Rijst erbij gekookt. Weer lekker gegeten.

Dag vijf. Zuurkool en piepers in de pan. Wat vocht erbij. De spekjes bak ik apart. Willen wij graag krokant. En de worst ook apart. Wederom smullen.

Dag zes. Pastinaak soep pakket van de Lidl. Spannend of dit wat is. Voor een zondag met veel regen wel lekker een soepje. En vooral de geur van soep in huis. Verwarming aan. Soep die pruttelt. Kaarsjes aan. Spelletjes doen met de kids. Ik ben benieuwd of mijn dochter de smaak van deze vergeten groente, die steeds populairder wordt, ook lekker gaat vinden. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s