Vitesse!

Ooit ging ik met mijn broer naar een wedstrijd van Vitesse. Wauw. Wat een super ervaring. Ik gaf aan dat ik dit zo graag met mijn kinderen wilde doen. Maar mams alleen en een angstige zoon….. Lieve broer, mogen mijn kinderen en ik een keer mee naar een voetbal wedstrijd van Vitesse? En hij zei ‘ja’. Joehoe! Hij, zijn vrouw, dochter en een vriendin, mijn kids en ik gaan. Wat een super geweldige ervaring zal dit zijn.

Het club lied kennen wij inmiddels al uit onze hoofd. 🎼GEEL EN ZWART ZIJN ONZE KLEUREN🎼 elke avond word dit lied via YouTube op tv afgespeeld. En natuurlijk het lied van Status Quo; what ever you want, what ever you need….. Samen head bangen. De voorpret is al gigantisch leuk. Ik ben zo benieuwd hoe ze het gaan vinden. Een goede voorbereiding is het halve werk. Als mijn zoon maar dingen herkent gaat hij het vast leuk vinden. Hij is nu eenmaal een kind die niet van het onbekende houd…. Het is niet anders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s