Albert Hein pancake mix.

Ik struin graag rond in de supermarkt. Op zoek naar nieuwe dingen. Bakkie pleur erbij. Helaas hebben ze bij onze Albert Hein XL geen bankje om op te zitten. Anders was het nooit meer naar huis ๐Ÿคช.

Ik zocht mini marshmallows voor in de warme chocolademelk. Zie ik ineens vier soorten Amerikaanse pancake mixen staan van het Albert Hein merk. Wauw! Rode vruchten, kaneel, caramel en … smaak. De vierde weet ik niet meer. Waarschijnlijk naturel. Ik heb de caramel en kaneel smaak gekocht. Vanmiddag ga ik ze bakken. Ben benieuwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s