Stroom storing en gezelligheid.

Pats, ineens viel alles uit. Tv, de oven, fornuis. Ik keek op tv naar ID. De moord was bijna opgelost. Zucht. Gemist. Dat was nog het minst erg. Ik had mijn gsm net in de oplader. Serieus, ik ga nooit lager dan 30 of 40%. Nu was deze 10%. Neeeeee, wat een ramp. Ik wil contact met de rest van de wereld. Dit aangegeven in de straat app. De buren hadden nog een volle power bank voor mij! Yes! Voor mijn gevoel hadden ze mijn leven gered.

De straat app ging los. Iemand had al gebeld naar Liander. Het zou nog wel een paar uur duren. Mijn zoon en zijn vriendje vroegen wat er aan de hand was. Dus ik zei; transformator huis misschien ontploft. Zal niet door de bliksem zijn, de zon schijnt. Wauw! Een ontploffing! Die gingen op avontuur naar een transformator huis ๐Ÿ˜‚. Om de hoek een en bij school hoorde ik ze zeggen, haha. Lekker buiten spelen!

Ik zocht snel wat feest verlichting. In de meterkast heb ik kaarsen liggen en zaklampen. Elk kind kreeg er een. En de kaarsjes gingen gezellig aan. Evenals de feest verlichting. Genoeg batterijen in huis, Pfew.

Iemand in de straat app gaf aan dat zij gas had. Dussssss, warm water. Ik opperde voorzichtig; Om 19:30 een bakkie doen bij jou? Ik heb nog taart over van de verjaardag van mijn dochter. Deal! Eef en ik gezellig op stap. Wat is zoiets toch leuk. Een onverwachte afspraak. Belt de andere buurvrouw van haar nog aan met een bak vol kroketten. Njom njom. Ik hou daarvan! Gezelligheid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s