Eefs haar verjaardag.

Ik blijf dit bijzonder en vooral fijn vinden. Mijn ex en ik hadden uiteraard geen klik. Vandaar uit elkaar. Maar dankzij zijn nieuwe vriendin kunnen wij weer goed met elkaar omgaan. En de klik die haar kinderen met die van mij met elkaar hebben is fantastisch. Afgelopen woensdag op de verjaardag van Eva hebben wij met z’n allen, zeven personen, gezellig gegeten. De papa en mama van Eva waren allebei op haar verjaardag. Zo hoort het natuurlijk ook. De kids mogen niet de dupe zijn van de keuze van hun ouders. En wat koste mij dit in het begin veel energie. Maar nu…. krijg ik stiekem energie als ik mijn kinderen zie genieten met een papa en mama en bonus moeder onder een dak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s