Wie doet er mee? Watermeloen verdelen.

Een mega watermeloen…. veel voor weinig….

Ik kan deze aanschaffen. Maar wat dan te doen? Blijft best lang houdbaar. Maar voor ons als 3….

Ik ben eens aan het denken….. kan je deze meloen invriezen? Volgens mij wel…. zo niet. Dan zou ik graag dit willen delen met jullie. Ik heb namelijk niks met voedsel weggooien. Dus mocht jij een stukje watermeloen willen hebben, ik deel deze graag met jou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s