Help met het groen voor mijn vissen.

Ik koop op zijn tijd groen voor de vissen. Inmiddels weet ik via de winkel dat ze ervan eten. Geen probleem. Ik geef ze dus echt niet te weinig voer. Pfew.

Maar die planten…. ik koop ze met een loodje erom. Deze zorgt dat de planten laag blijven. Maar men zegt dat het lood giftig is. Dus ik haal dat loodje eraf. Ik probeer de planten te begraven in de stenen. Helaas. Lukt niet. De planten drijven rond. Zo niet handig wat betreft de filter.

Iemand een tip hoe ik de plantjes laag kan houden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s