Anti onkruid, nep gras.

Ik had al eerder gemeld dat ik zaadjes had gekocht voor bloemen. Deze zouden vlinders aantrekken. En ze bloeien en bloeien. Heel bizar zo hard. Deze potten staan achter mijn lounge bank. Met de lengte van de bloemen moeten zij boven de bank uitkomen. Wat zal dat gezellig zijn. Fleurig!

Ik kijk liever niet achter de bank. Geen idee waarom maar er groeit altijd veel onkruid. Klaar mee. Ik had nog een nep grasmat liggen van de Aldi. Deze in stukken geknipt. Achter de bank gelegd. Ik heb nu extra veel groen in de tuin en hopelijk geen onkruid meer. Easy peasy.

Laat de vlinders maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s