Toch het zwembad opgezet.

Vrijdag om 17:00 uit mijn werk stonden mijn ouders klaar. Met een zak kibbeling en een zwembad πŸ₯°πŸ˜. Met z’n drieΓ«n hebben wij deze opgezet. Was weer gezellig. En het is mijn oude papaatje weer gelukt. Hij staat, het zwembad inclusief filter en warmte pomp.

Arme dochter. Zij mag nog In ieder geval een week niet zwemmen dankzij een geΓ―nfecteerde wond en botbreuk…… vette pech, bij haar vader gebeurd. En dan heb je je kind met een hitte golf weer thuis. Een zwembad opzetten…. daar mag zij niks mee. Zo moeilijk.

Ik heb toch het bad opgezet. Het weekend als de kinderen bij hun vader zijn werk ik meestal extra. Dit keer niet nodig geweest, geen zieken. En dan wordt het warm. Ik was afgelopen week best druk met Eef. Aankleden. Tube van de tandpasta halen, veters strikken, vlees snijden. Een kind met 1 arm kan niet zoveel zelf. Ik heb nu met de hitte zo’n behoefte om te dobberen. Vandaar toch het bad op.

Over een week maken wij een grote party als Eva weer mag zwemmen. Zij mag het lintje doorknippen; bad is dan voor iedereen geopend! Uhm, Daan, Eva en ik zijn iedereen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s