Margriet.

Sorry als ik negatief klink. Ik had nu eenmaal niks met mijn ex schoonmoeder. Nooit gehad. Zij heet Margriet. Kan gebeuren. Maarrr. Dan koop je in de aanbieding een plant. Een Margriet. Mag zeker niet te duur zijn. Vorig jaar ging deze in no time dood. Ik kocht er een voor mijn moeder. Zij is goed met planten, maar ook daar ging de plant dood. Dit jaar weer geprobeerd. Een prachtige mooie plant van buiten…… veel voor weinig. Mijn hele tuin staat in bloei. Kruiden, aardbeien, framboos etc, alles doet het. Maar Margriet…. gaat het weer niet redden. Zij en ik hebben geen goede wisselwerking. Helaas. Zonde van mijn geld.

Mocht jij denken dat jij met deze plant overweg zou kunnen? Kom maar halen. Ik weet niet wat ik fout doe. Maar schijnbaar kan ik er niet mee overweg. Gratis af te halen. Graag wel een foto van over een maand. Ik wil wel eens weten of het alleen aan mijn moeder en mij ligt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s