Wat een verwennerij.

Vanmiddag WKZ geweest. Haar corset is te klein. Er komt een nieuwe. Over drie weken klaar. Eenmaal in het ziekenhuis ging Eva voor de traditie; een saucijs. Paps had bere trek, hij bestelde er drie. Ik wilde nog met Eva delen…. meneer had in no time die van hem en Eva naar binnen gepropt, haha. Hij zei heel snel; je lust niks meer, toch? πŸ˜‚

Er lagen 4 saucijzen in de vitrine. Volgens mij al sinds gisteren, mega slof, maar wij hadden saucijzen. Helemaal happy. Alles naar binnen gewerkt. Komt de meneer van het restaurant eraan. Nummer vier had hij in drie stukken gesneden. Gratis. Voor elk een stuk. Wat lief. Die keren dat er geen saucijs op voorraad was is nu goed gemaakt. Te aardig.

Eenmaal thuis stond er een grote doos. Mam, pakje voor jou. Kijk eens goed. Er staat Eva op. Ze was helemaal verbaasd. Er zaten drie ballonnen in. Van familie van mij. Eva is er heeeeeel erg blij mee. Leuke afsluiting van de dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s