Bedankt namens Eva.

Eva heeft in verband met haar arm breuk bloemen gekregen, een medaille vd 4daagse zonder te lopen namens de klas omdat ze haar zielig vonden, kaarten, snoep vd 4 daagse, geld, kadootjes…… heel veel dingen. En wat doet dit haar goed. Heel erg goed. Ze zeg na al die warme reacties; mam, het valt wel mee met de pijn. Maar volgens de arts kan dit helemaal niet. Ze moet vergaan van de pijn. Zelfs niezen zou pijn moeten doen. De kop ligt toch los van de rest van het bot. Iets wat je niet in kan gipsen. Mijn mijn kleine grote meid gaat gewoon naar school. Klaagt niet wat pijn betreft. Echt heel stoer. Hele dagen school lukte nog niet. Gisteren een halve dag omdat ze s’middags gym had. Vandaag een halve dag omdat wij om 14:00 in het Wilhelmina kinder ziekenhuis moeten zijn in verband met haar corset. Donderdag gaat ze het weer proberen. Komt vast goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s