Overgevoelig voor kiwi.

Ik kan echt niet tegen kiwi. Als er een plak op een slagroom taart ligt en iemand haalt deze eraf. Dan merk ik het toch. Een dikke keel. Jeuk aan de tong en mijn gehemelte. Prima. Ik weet dit.

Vroeger dacht ik; wat een gezeur met allergie. Hoppeta, ik neem gewoon een hap. Pfew. Dat had ik geweten. Dikke opgezwollen ogen, een keel……. ik kreeg nog net een beetje adem. Oftewel, ik weet nu dat ik echt geen kiwi moet gaan eten.

Laatst zei iemand; probeer de golden versie. Geen haartjes van de kiwi. Goed idee. Ik nam een hap. Pfffff. Binnen no time een mega reactie. Opgezwollen klieren in mijn mond. Het vocht kwam in overvloed eruit. En die jeuk. Ik werd er echt gek van. Dus helaas. Kiwi en en haar zusje, zijn voor mij een pot nat. Ik kan er helaas niks mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s