Plastic verpakking van de Lidl bij kruiden.

Normaal koop ik met een verjaardag een muntplant bij de Lidl. Dat staat gezellig op tafel en een ieder die deze thee wilt drinken kan een paar takjes plukken. Vorige week met mijn verjaardag waren de planten op. Dan maar in een plastic verpakking. Eenmaal thuis zocht ik het lipje om de bak open te scheuren. Niet te vinden. Dan maar met het mes erin hakken. Daarna had ik een bakje tijm. Hetzelfde verhaal. Dat is gek. Toen maar eens beter naar de verpakking gekeken. Haha. Er zit een luikje aan de bovenkant. Daar zit wel een lipje. En hoe handig is dit; je klapt hem zo weer dicht, plakt perfect vast. Zo blijven de kruiden langer goed. Scheelt echt! Dus mocht je een verpakking van de kruiden van de Lidl kopen; let op met openen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s