Divorced housewives club.

Ik heb steeds meer vriendinnen die gescheiden zijn. Inmiddels ook een nichtje. Zij gaf aan dat zij de weekenden alleen zo moeilijk vond en vind. Dit had ik ook. Nog steeds heb ik liever de kinderen bij mij. Maar dit is nu eenmaal niet zo. Dus wat doe je dan de weekenden zonder de kinderen? Relaxen, extra werken of leuke dingen.

Inmiddels heb ik al een aardige grote gescheiden dames groep die in hetzelfde weekend kinderloos zijn. Dit is iets met slim op elkaar afstemmen. Ideaal. Zo kunnen wij afspreken om thee te gaan leuten. Of wat dacht je van een weekend samen weg? Zodra wij dames horen dat iemand gaat scheidden meld de groep; joehoe, probeer het weekend zonder kinderen samen met ons vrij te zijn. Zo kunnen de dames zonder kinderen op stap. Maarrrrr, als wij allen de kinderen hebben en geen man, kunnen wij met z’n allen, vrouwen en kids, een uitje plannen. Bijvoorbeeld een picknick op de hei.

Op deze manier maken wij van een minder leuke situatie een situatie om goed mee te kunnen leven. We go girls!

let the party’s begin πŸ€ͺ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s