Ik ben dol op gezelligheid in het weekend.

Mijn dochter was vandaag vrij van school. Gisteren ook al. Dit in verband met ziekte van leerkrachten. Gisteren ging mijn dochter naar mijn ouders toe. Wat hadden mijn vader en moeder genoten van hun kleindochter. Natuurlijk gingen zij haar verwennen. Gelukkig bleef het niet alleen bij verwennen. Eva heeft huiswerk. Veel huiswerk. Ik zit elke dag met madam aan de tafel om de tafels te leren, klok leren kijken, gewichten te leren en dan ook nog het huiswerk maken die wij van de juffen mee krijgen.

Mijn lieve ouders hebben Eva overhoord met huiswerk. En dan ook nog eens verwend met lekker eten en vooral aandacht. Heel veel aandacht. Mijn dochter zei net voor het slapen gaan tegen mij; mam, ik heb de liefste opa en oma ๐Ÿฅฐ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s