Mijn dochter heeft een rapport….

Pffff, ik schrok van het rapport van mijn dochter. Haar scores waren niet heel best. Dan nog dachten haar vader en ik; dan start je onderaan de ladder. Zij is nu eenmaal een laatbloeier. Het komt wel. Groep drie en vier deed zij met gemak. Het loopt nu even anders. Loopt vast wel los.

Onze dochter zou niet kunnen plannen en dan ook nog eens niks met gewichten hebben, klok kijken, de tafels leren….. pffff, die kwam wel even binnen. En vooral als er in het rapport staat dat wij als ouders niet oefenen. Mijn ex en ik waren verbaasd. Wij wisten van niks. Mijn dochter is dol op huiswerk. Als zij uit school komt met een vriendin zegt zij tegen haar; jij mag op mijn iPad, ik ga even huiswerk maken als zij iets mee krijgt van school. Aan motivatie ligt het dus zeker niet. Ik heb nu op haar iPad programma’s gezet voor klok leren kijken. Ook om de tafels te leren. En wij eten met een weegschaal op tafel. Zo spelen wij ook spelletjes.

Maar bovenal ben ik trots op mijn dochter. Zeker om haar inzet! Die is echt super. Dit vonden de juffen gelukkig ook. Ze komt er wel. Dan begin je toch onderaan de ladder? Ze hoeft echt de top niet te halen. De onderste treden zijn goed zat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s