Mijn plantenbak in de woonkamer gaat gevuld worden! Hoe dan ook.

Ik had het weer geprobeerd. Mijn mega mooie planten bak gevuld met planten. Ik heb nu serieus van alles geprobeerd. Varens, vet planten en nog veel meer. Alles ging dood. Afgelopen week kwam een vriendin op bezoek. Zij keek naar de hangende planten en ze zei; geef ze eens water. Dus ik zei dat dat geen zin had. De planten stonden al twee maandenlang op half zeven. Zegt zij; dus ze leven nog? Zegt ze overeind en spuit er haarlak in πŸ˜‚πŸ€£.

Grappige tip. Maar ik heb voor nu weer een kale muur. Ik zoek iets wat niet dood kan gaan. Ik ben los gegaan op internet. Volgens de Ikea heb je dode takken voor weinig. Het zou kunnen zijn dat deze toch iets te crème kleurig zijn. Niet mijn kleur. Maar een witte spuitbus bij de action is al snel gekocht voor weinig. Misschien moet ik maar gaan voor dode takken. Met Sinterklaas kan ik er snoepjes in hangen. Met de kerst kerstballen. De Pasen komt ernaar. Paas eieren erin. En van de zomer iets van kunst bloemen.

Het is nu schoolvakantie. Dan ga ik never nooit maar de IKEA. Dit is mij te druk. Zodra de vakantie voorbij is ga ik eens kijken bij de IKEA/takken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s