Groente brood.

Vorige week in de aanbieding bij de Albert Hein; groente broodjes. Daar had ik nooit eerder van gehoord. Het leek mij wel wat. Ik nam de paprika versie.

Gisteren deze in de oven gedaan. Op de verpakking staat 5 tot 7 minuten op 180 graden. Toen was het broodje nog zacht. Geen idee of dit de bedoeling was. Ik hou van krokant. Dus wat minuten langer gewacht. En jawel, ik had een heerlijk krokant broodje. Zonder beleg was het al zo enorm lekker. Maar ik had al kaas op mijn bord liggen. Dit ertussen gedaan. Wat heb ik gesmuld. Echt een aanrader. Er zitten dus groente vezels in en tarwebloem. Heel veel vezels. Ideaal.

Toen ik deze foto op het internet zocht las ik een recensie. He, wat een tegenvaller. Het is niet zo bijzonder gezond als ik dacht. Ach, dan neem ik hem toch op z’n tijd omdat ik het lekker vind. Slecht zijn ze in ieder geval niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s