2 maart is de leukste dag van het jaar.

Was het gisteren complimenten dag. Zo is vandaag gewoon de leukste dag van het jaar. De liefste mensen waren vandaag jarig πŸ€ͺ. Best veel in mijn omgeving. De zon ging vanmiddag ook nog eens schijnen. Iets met het zonnetje in huis.

Om 10:00 werden mijn kinderen gebracht door hun vader, stiefmoeder en haar kids. Tja, die laat je niet op de stoep staan. Ik bood ze een kop koffie aan. Voor het eerst allen hier samen. Was nog gezellig ook. Weer een stapje verder. Mooie kado’s van ze gekregen.

Daarna om 11:00 kwam mijn nichtje, ouders, vriendinnen (sommige met kinderen, leuk voor Daan en Eva om mee te spelen), buurvrouw, oud collega van mijn ambulance tijd en een vriendin van vroeguh zwangerschapsgym. En iedereen nam kadootjes mee. Ik had ook wat hapjes expres in huis gehaald. Zo kon iedereen blijven hangen 😬. Om 17:00 ging de laatste weg.

Toen kwam de laatste ronde. Vijf dames die ik al een eeuwigheid ken kwamen hier eten van de pizzarette. Mijn broer en neef kwamen ook nog even kijken. Wat is dat leuk om zelf pizza’s te maken. Kindjes ondertussen frietjes gegeven. Om 19:00 werden ze opgehaald. Wij dames bleven maar kleppen. En eten. Pffff. Om 22:00 was ik kapot. Ik heb gewoon 12 uur achter elkaar gekletst. Een soort marathon, toch?

Morgen ga ik wel aan de poets. Twee dagen de tijd voor de reorganisatie. Nu nagenieten. Nog nooooooit zoveel kado’s, bonnen en geld gekregen. Ik ben de rijkste vrouw op aarde op dit moment. Iedereen bedankt voor alles! Ook de appjes en berichten op Facebook. Lucky me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s